Привітання Наукового комітету Національної ради з питань розвитку науки і технологій з нагоди Всесвітнього дня науки заради миру та розвитку

Шановні колеги – науковці!

Науковий комітет Національної ради України з питань розвитку науки і технологій щиро вітає Вас з Всесвітнім днем науки заради миру та розвитку!

Це міжнародне свято підкреслює важливу роль науки в суспільстві, а також важливість і актуальність науки в нашому повсякденному житті, її критичне значення для збереження миру в усьому світі. Наука – це національний ресурс, незмінна складова економічного процвітання держави, запорука майбутнього країни.

У цей день хочемо подякувати Вам за щоденну копітку працю, ті унікальні проєкти та роботи, які Ви реалізуєте, незважаючи на обмежені матеріальні та інформаційні ресурси, холодні робочі приміщення та інші негаразди. Хоча в нашому суспільстві наукова діяльність не належить до «престижних», але Ви знаєте, що без науки немає гідного майбутнього, і робите все можливе, щоб Україна зберігала і розвивала свій науковий потенціал.

Бажаємо творчого натхнення, нових наукових відкриттів, невичерпної творчої енергії для подальшої наукової діяльності!

                                                                                                                                     

 

  Науковий комітет Національної ради України

з питань розвитку науки і технологій