Засідання Наукового комітету 27-28 вересня 2022р.

Оголошення

 

27 та 28 вересня 2022 року в режимі аудіо/відеоконференції онлайн відбудуться засідання Наукового комітету Національної ради України з питань розвитку науки і технологій. Початок засідань о 10:00 год., закінчення – за потребою, не пізніше 22:00 год. Для засідань планується наступний порядок денний:

27 вересня 2022р.: розгляд документів, поданих на конкурс щодо обрання членів Наукової ради Національного фонду досліджень України, попереднє обговорення кандидатур; прийняття, за потреби, рішень щодо додаткових консультацій та/або проведення співбесід за певними кандидатурами; продовження попереднього обговорення кандидатур з урахуванням додаткових консультацій, результатів співбесід, відгуків щодо кандидатів, які надійшли від наукової спільноти; упорядкування списків кандидатів за секціями Наукової ради з врахуванням напрямів їхньої наукової і науково-технічної діяльності та досвіду роботи;

28 вересня 2022р.: проведення рейтингових голосувань, визначення персонального складу кожної секції  Наукової ради Національного фонду досліджень України.

Відповідно до п. 20 «Положення про конкурс щодо обрання членів Наукової ради Національного фонду досліджень України» засідання Наукового комітету 27 вересня 2022 року є закритими, а засідання 28 жовтня 2020 року є відкритим.

Представникам громадськості, що бажають взяти участь у відкритому засіданні, пропонуємо завчасно надіслати на електронну адресу Наукового комітету uasciencecops@gmail.com запит на отримання інтернет-посилання для приєднання до відеоконференції, із зазначенням ПІБ, посади та контактних даних відповідних осіб.