11 жовтня на відкритому засіданні Науковий комітет проведе процедури таємного голосування та обере членів Наукової ради НФДУ

9 жовтня 2024 року о 16:00 відбулося  засідання Ідентифікаційного комітету Національного фонду досліджень України у форматі аудіо- та відеоконференції. Учасники засідання обговорили низку важливих питань, зокрема  членами НК було розглянуто документи, подані кандидатами на участь у конкурсі до Наукової ради Фонду  та за результатами проведених консультацій та співбесід, було упорядковано на основі рейтингового голосування списки кандидатів за секціями Наукової ради, на членство в яких претендують кандидати, беручи до уваги напрями їхньої наукової і науково-технічної діяльності та досвід роботи у цій сфері.

Також на засіданні Науковий комітет Національної ради з питань розвитку науки і технологій затвердив оновлений штатний розпис НФДУ, що був актуалізований відповідно до поточного фінансування та структури Фонду.

Наступне  відкрите засідання Наукового комітету відбудеться 11 жовтня 2024 року о 15:00. На ньому буде проведено рейтингові голосування щодо кандидатів та затверджено персональний склад секцій Наукової ради Національного фонду досліджень України.

Оголошення та порядок денний засідань опубліковано на офіційному сайті Наукового комітету Національної ради з питань розвитку науки і технологій України

До уваги наукової спільноти!

З метою забезпечення відкритості процедури обрання членів Наукової ради запрошуємо долучитися представників наукової громадськості  до участі у відкритому засіданні Ідентифікаційного комітету НФДУ. Про бажання взяти участь Ви може повідомити нам на електронну адресу: uasciencecops@gmail.com.